Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Удобно, модерно, здравословно

Как да превърнем мансардата си в модерно и едновременно с това здравословно място за живот?

Въздухът, който дишаме, е ритъмът на живота ни. В звуците на ежедневието търсим хармонията си с околния свят. И все по-често осъзнаваме, че ни липсва природата, където се чувстваме здрави и пълноценни. Не е нужно обаче да живеем в гората, за да си осигурим по-добро качество на живот и здравословна среда у дома. Общоприето е схващането, че замърсяването на въздуха идва „отвън“ – смок, мъгла, газови изпарения и така нататък, но истината е, че въздухът вътре у дома, може да е много по-опасен. Причината за това е, че в затворените помещения липсва циркулация на въздуха. Така в него се натрупват остатъци от плесен и полени, прахови частици, цигарен дим, изпарения, битова химия и газове.

Перфорираните плочи Knauf Cleaneo са лесното и екологично решение на този проблем – патентована гипсова плоскост, която пречиства въздуха и междувременно осигурява съвършена акустика и избор на дизайн на перфорацията. Плоскостите Knauf Cleaneo съдържат в гипсовото си ядро специални каталитични вещества. Те преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни. Осъществява се процес без натрупване на вредни вещества или изразходване на добавките, така че продължителността на действие на Knauf Cleaneo е практически неограничена. При перфорираните плоскости се постига по-бързо разграждане на вредните вещества и чрез по-голямата ефективна повърхност на плоскостите.

Продължителността на процеса на разграждане, в зависимост от концентрацията на веществата, покритието на плоскостите, перфорацията и движението на въздуха, възлиза на няколко часа. Периодът на разграждане на вредните вещества зависи както от изброените фактори, така и от степента на приложение в помещението на Knauf Cleaneo плоскостите.

Освен здравословен климат за живот у дома,  плоскостите Knauf Cleaneo предлагат иновативни и уникални дизайнерски решения за завършване на помещенията с набор от различни по размер и форма перфорации. Тези перфорации спомагат освен за акустика и за един по-интересен и впечатляващ готов продукт, който да разчупи стандартната визия на помещенията. Дизайнът на плоскостите позволява върху тях да се отпечата избрана от вас картинка. Така лесно може да превърнете детската стая в уникално място за Вашето дете!

С гипсовата плоскост Knauf Cleaneo можете да създадете домът си по свой вкус, да внесете природата у дома и да предоставите на семейството си по-висок стандарт на живот!

За по-детайлна и конкретна информация посетете www.knauf.bg или се свържете с Кнауф на тел. 0700 300 03

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015