Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Оптимизирайте монтажа

Направили сме монтажа по-лесен. Комбинирайки елементите А, В и С ще постигнете най-добрия възможен резултат и отвън, и отвътре.

обшивки
обшивки
обшивки

Продукти за монтаж

Като минимум e необходимо да разполагате с обшивка (А) за вашия покривен прозорец, за да осигурите устойчиво на атмосферните условия прилепване.

Изберете термоизолационен комплект (В), за да получите по-добра изолация срещу топлина и студ и рамка за вътрешно оформление (С), за прекрасно интериорно завършване.

Система от обшивки, устойчиви на атмосферните влияния

Вашият нов покривен прозорец VELUX трябва да бъде монтиран с обшивка.

Нашите обшивки са изработени с прецизност, така че да прилягат точно на определен размер прозорци и предоставят водонепропускливо уплътнение между покривния прозорец VELUX и покривното покритие.

Конструирани са така, че да отвеждат водата сигурно и ефективно и се произвеждат в различни варианти, за да съответстват на специфичните покривни материали.

обшивки
обшивки


Допълнителна изолация и защита

обшивки
обшивки

Оптимизирайте вашия нов покривен прозорец и ще получите енергийно ефективен и дълготраен монтаж.

Комплектът BDX 2000 съдържа:

  • Изолационна рамка В1 за допълнителна топлоизолация между рамката на прозореца и покрива,
  • Плисирано пародишащо фолио В3, което осигурява надеждна връзка между прозореца и покривното фолио,
  • Отводнителен улей В2 – отвежда водата, която може да проникне в покривните слоеве, далеч от прозореца.

Поставянето на термо- и хидроизолационен комплект BDX 2000 удвоява продуктовата гаранция на покривния прозорец от 5 на 10 години.

 Рамка за вътрешно оформление

LSB/LSC/LSD

обшивки

Отлично интериорно оформление

Използвайте нашата нова рамка за вътрешно оформление LSG, за да оптимизирате интериорното завършване на прозореца. Включва C1 – готова за сглобяване стоманена рамка, с която сами можете да направите вътрешната облицовка и BBX паромемрана C2, която е 100% пароустойчива и предпазва от конденз.

обшивки

Можете да поставите и LSB или LSC – готови вътрешни облицовки, които не се нуждаят от допълнителна обработка. Включва и паромембрана BBX.

обшивки

Предлагаме още на вашето внимание:

Паромембрана BBX

100 % паронепропусклива, предотвратява кондензацията!

bbx-parna-brana-prikazИзолацията на таванските помещения предотвратява появата на влага във вътрешността на подпокривната конструкция.

За да разреши проблема с кондензацията между минералната вата и гипса около прозореца, VELUX създаде нов вид парна бариера – BBX. Тя представлява тънък слой фолио от полиетилен, в който е интегрирана специална лента BBX .

обшивки
обшивки

Поставя се между мазилката и минералната вата на подпокривните пространства с цел предотвратяване достигането на влагата до минералната вата.

Минералната вата трябва да бъде винаги суха, за да може да изпълнява основната си функция – да изолира тавана.

Гипсът абсорбира влагата и когато концентрацията на влага във въздуха спадне, той освобождава насъбралата се в него влага като гъба. Ако тя достигне до минералната вата и няма парна бариера между тях, се появява влага по мазилката.

Паромембраната BBX на VELUX спира топлия, влажен въздух от вашия дом да навлезе във вашето подпокривно пространство. Монтира се много бързо и лесно в дограмата, като херметически я затваря и не позволява на кондензацията да повреди вашата подпокривна конструкция.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015