Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Противопожарна защита с гипсфазерни плоскости

images

СЕРТИФИЦИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ОГНЕЗАЩИТА, КОИТО СПОРЕД КОНСТРУКЦИЯТА И ВИДА НА ОБЛИЦОВКАТА МОГАТ ДА ОСИГУРЯТ ЗАЩИТА ПРИ ПОЖАР ДО 60 МИНУТИ.

Дървената конструкция на мансардните етажи е изключително податлива на въздействието на огъня и е приоритет при противопожарната защита, за да се избегне загубата на живот или имущество.

огнезащита

С облицовката на таванските помещения се подобрява енергийната им ефективност и комфорта на обитателите им. С плоскостите на Кнауф се постига не само това, но се допринася и за безопасността на обитателите.

огнезащита

Кнауф е разработила голям набор от плоскости, за да се изпълни всяко изискване за защита от огън. От стандартните огнезащитни гипсови плоскости DF през специализираните плоскости Fireboard до гипсфазерните плоскости Vidiwall, всяка една ще намери своето приложение в системите за огнезащита, които Кнауф е създал.

1
1

Гипсфазерна плоскост Vidiwall

Едно от предимствата на гипсфазерните плоскости е възможноста за капсулиране на дървената облицовка с тях. Елиминирането на метална носеща конструкция и ползването на кламери за монтаж на плоскостите прави тези решения икономични, бързи и лесни. Съгласно европейския стандарт EN 13501-2 за класификация на огнезащита Кнауф е разработила две системи за капсуловане за 30 и 60 минути. Решението за 30 минути е с еднослойна облицовка от Vidiwall 18 mm, а за 60 минути е двуслойна облицовка от 15 и 18 mm


огнезащита