Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Оптимално разпределение на помещенията у дома

Оптимално разпределение на помещенията у дома!

Обстоятелствата и нуждите на хората са различни и с течение на времето се променят, затова жилищата трябва да са проектирани възможно най-индивидуално и да имат възможност за последващо преустройство.

Това е съществен аспект, който говори в полза на сухото строителство. Системите Knauf предлагат гъвкаво проектиране и свобода на оформлението – дори и години след нанасянето.

Системите Кнауф дават голяма свобода в пространственото оформление в случаите когато големи жилищни помещения трябва да бъдат допълнително разделени.

Жилищата трябва да могат да се преустройват според нуждите. Необходимите през целия ни живот промени в едно жилище би трябвало да могат да се осъществяват във възможно най-кратки срокове, изгодно от гледна точка на средства и без промени в инсталацията, изолацията и товароносимостта.

Допълнително пространство може да бъде спечелено и със системите за плъзгащи врати Pocket kit.  С използване на плъзгаща врата на Кнауф, монтирана в кухината на преградните стени, оптимизирането на пространството и комфорта на обитаване добиват нов прочит.

Освен практичното разпределение на помещенията от голямо значение е и създаването  на  комфортната среда за живот у дома. Гипсовите плоскости на Кнауф са екологичен строителен материал, който създава уютна и здравословна среда на живот. И това в никакъв случай не е за сметка на звукоизолацията или сигурността: Чрез дългогодишната иновативна дейност на Knauf са постигнати отлични звуко- и топлоизолационни характеристики, пожарозащита, както и лесен монтаж на новото обзавеждане.

Чистият  въздух, нестандартния дизайн и добрата  Акустика се постигат лесно чрез монтаж на плоскост Cleaneo акустик – перфорирани плоскости, които съдържат в гипсовото си ядро специални каталитични вещества. Те преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни.

Осъществява се каталитичен процес без натрупване на вредни вещества или изразходване на добавките, така че продължителността на действие на Knauf Cleaneo е практическинеограничена. Разграждането на вредните вещества може да бъде успокоено от движението на въздуха в помещението (напр. от тавански вентилатор, климатична инсталация и др). Приперфорираните плоскости се постига по-бързо разграждане на вредните вещества и чрез по-голямата ефективна повърхност на плоскостите. Продължителността на процеса на разграждане – в зависимост от концентрацията на веществата, покритието на плоскостите, перфорацията и движението на въздуха – възлиза на няколко часа.

За повече информация и допълнителни консултация за конкретни системи посетете www.knauf.bg или се обадете на телефон 0700 300 03.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015