Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Как да променим разпределението в Мансардата, за да я превърнем в мечтаната такава?

Как да променим разпределението в Мансардата, за да я превърнем в мечтаната такава?

Начинът на живот и нуждите на хората са различни и с течение на времето се променят, затова жилищата трябва да са проектирани възможно най-удобно според индивидуалното желание на собствениците. Необходимостта от качествени материали, от уютна, комфортна и здравословна среда за живот, обаче, винаги са сред желаните характеристики, които не се променят с времето и модните тенденции.

Гипсът е екологичен строителен материал, който създава желания комфорт и здравословен климат у дома. Гипсът е единствения строителен материал, който притежава същата pH-стойност като на човешката кожа, той е без мирис  и е напълно безвреден; регулира влажността на въздуха в затворени помещения по естествен начин.

Системите на Кнауф дават голяма свобода в пространственото оформяне, когато големи жилищни помещения трябва да бъдат допълнително разделени или предназначението на обитаемото пространство трябва да бъде променено в нещо друго.  С преградните стени на Кнауф всичко това става много бързо, без мокри процеси, спестява както време, така и пари.

Краткото време, нужно за монтаж, позволява оптимално и краткосрочно да се изпълнят свързаните с най-различни планове желания на живущите. Дори и в по-късен етап от живота с малко разходи помещенията могат по всяко време да се приспособят към нови изисквания.

Преградните стени на Кнауф с лекота решават и друг проблем в жилището, а именно по-добрата звукоизолация.  Докато при масивните стени подобрение на звукоизолационните характеристики може да бъде постигнато само чрез по-голямото тегло, стените по системите за сухо строителство имат структура, която постига отлична звукоизолация при съществено по-малко тегло и дебелина на стената.

Зиданата  вътрешна стена с дебелина 150 mm изолира около 44 dB. Една лека вътрешна стена с дебелина само 100 mm филтрира при това 52 dB. За човешкото възприятие 10 dB повече означават два пъти повече шум!

Освен да изолирате шума, много лесно може да подобрите  и акустиката в дома си, като  монтирате  акустичните плоскости Knauf Cleaneo.

Освен акустиката с монтирането на перфорираните плоскости Knauf Cleaneo подобрявате и климата у дома. Плоскостите Knauf Cleaneo съдържат в гипсовото си ядро специални каталитични вещества. Те преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни. Осъществява се процес без натрупване на вредни вещества или изразходване на добавките, така че продължителността на действие на Knauf Cleaneo е практически неограничена.

При перфорираните плоскости се постига по-бързо разграждане на вредните вещества и чрез по-голямата ефективна повърхност на плоскостите. Продължителността на процеса на разграждане, в зависимост от концентрацията на веществата, покритието на плоскостите, перфорацията и движението на въздуха, възлиза на няколко часа.

Със системите на Кнауф имаме възможност да погледнем домът си с други очи и да го превърнете  в мечтаната Мансарда. Строителните  гипскартонени и гипсфазерни плоскости на Кнауф България са носители на печат за качество от Института за строителна биология (Institut fur Baubiologie) в Розенхайм, Германия; а гипсфазерните плоскости, произведени във Видин, са първият български строителен продукт с издадена екологична продуктова декларация (ЕПД) от Института „Строителство и околна среда“ (Bauen und Umwelt), Берлин, Германия.

Системите на Кнауф гарантират комфорта в домът ви!

За по-детайлна и конкретна информация посетете www.knauf.bg или се свържете с Кнауф на тел. 0700 300 03

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015