Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Имате нужда от повече време?

Представете си, че покривният Ви прозорец пропуска автоматично свеж въздух, всеки път, когато се нуждаете от него. Щорите Ви могат да се спуснат автоматично в горещия следобед, за да запазят дома Ви прохладен, а когато излизате, можете да затворите всички свои покривни прозорци с едно единствено докосване. Тези и още много други функции са вече факт със сертифицираната система VELUX INTEGRA®.

Запознайте се със семейството на VELUX INTEGRA®

Системата VELUX INTEGRA® обхваща група от електрически и соларни покривни прозорци, щори, външни ролетни щори и аксесоари. Тя прави управлението на прозорците VELUX по-лесно и по-удобно. Всички продукти се използват с лекота благодарение на елегантното дистанционно управление VELUX INTEGRA®  с интуитивен, организиран на базата на икони интерфейс и предварително създадените програми.

Предимства

  • Осигурява свеж въздух само с едно докосване
  • Повече комфорт с предварително зададените програми
  • Подсигурете дома си, докато сте навън

homeautomation_gallery_livingroom

8 предварително създадени програми

За да облекчим донякъде дневните Ви задължения и за да стимулираме вътрешния комфорт в дома Ви, предлагаме 8 предварително настроени и готови за употреба програми.

Вътрешен климат

indoor_climate_116045-01

Честата вентилация може да подобри значително вътрешния климат. Програма „вътрешен климат“ позволява достъпа на свеж въздух през вентилационния отвор по 15 мин. 4 пъти на ден, а прозорците Ви остават затворени.

Вентилация

ventilation_116044-01

Използвайте програмата за вентилация, когато желаете да осигурите свеж въздух в помещенията, без да се налага да се безпокоите за затварянето на прозореца. Той ще се затвори автоматично след 15 мин., а ако навън започне да вали, сензорът за дъжд ще активира функцията ускорено затваряне.

Енергиен баланс

energy_balance_116048-01

Запазете енергията през цялата година. Тази програма автоматично активира Вашите щори, сенници и външни ролетни щори спрямо местоположението и сезона, за да предпази дома Ви от горещините и студа – спестявайки енергия за охлаждане или затопляне.

Защита от слънчева светлинаsunscreening116046-01

Защитете дома си от прегряване, а мебелите от обезцветяване. Тази програма активира слънцезащитните продукти VELUX през най-горещите часове на деня, за да изолират топлината и да поддържат благоприятна стайна температура.

Лека нощ

good_night_116043-01

Създайте най-добрите условия за спокоен сън през нощта. Програмата „Лека нощ“ отваря прозореца за 15 мин. за приток на свеж въздух. След като прозорецът се затвори, щорите се спускат автоматично и стаята Ви се превръща в идеалното място за сън. Ако прозорецът ви е с монтирано осветление VELUX в своята рамка, то се намалява и изключва автоматично.

Добро утро

good_morning_116042-01

Започнете деня си удобно – нека дневната светлина стане Вашият будилник. Събуждайте се от прекрасната дневна светлина и от свежият въздух, които постепенно проникват през прозореца Ви. С програмата „Добро утро“ сами определяте темпото на действие.

Излизане от дома

leaving_home_116041-01

Затваряне на всички прозорци с едно докосване. Изберете режим „Излизане от дома“, когато се наложи да излезете и да затворите всички прозорци, за да обезопасите дома си.

На почивка

on_vacation_116047-01

Оставете VELUX INTEGRA® да се погрижи за дома Ви, докато Ви няма. С тази програма се създава впечатление, че сте си у дома – външните и вътрешните щори се отварят и затварят, а светлините се пускат и спират автоматично на различни интервали от време.