Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Идеалните повърхности - мисията възможна

Как да изберем правилната система или продукт, според бюджета, с който разполагаме?

Когато строим нова мансарда или когато ремонтираме стара, по време на довършителните работи , се сблъскваме с „море“ от продукти, с които искаме да постигнем перфектната повърхност.

Въпросът, който си задаваме най-често е: „Кой продукт да изберем?“. Този с най-нисък разход на материала или този, с който ще постигна най-високото качество на повърхността или пък продуктът, който да отговаря и на двете условия?

За нас като непрофесионалисти е важно да получим желаното качество на добра цена.  За изпълнителите е важно продуктите, които ще използват да са лесни за обработка, времето за работа, с което разполагат за да манипулират продукта за получаване на желания резултат, да е достатъчно дълго, както и добро „поведение“ на продукта при експлоатация.

За да улесним процеса за избор на точния продукт за Вас, според бюджета Ви, създадохме системата „Perfect Surfaces”. Продуктите от линията са  класифицирани в три категории: КЛАСИК,  ПЛЮС и ТОП.

Продуктите КЛАСИК предлагат доказаното качество на Кнауф, на което специалистите се доверяват. Те гарантират надежден постоянен резултат при всеки проект и върху всяка повърхност. Продуктите ПЛЮС обединяват качеството, консистенцията и надеждността на КЛАСИК с по-висока ефективност при използването и повишен контрол върху крайния резултат. С използването им специалистите постигат по-добри резултати с по-малко усилия и за по-кратко време. За всички, които търсят най-доброто от най-доброто, Кнауф предлага „идеалните повърхности ТОП“. Висок стандарт, който е еталон за всички други продукти.

Освен за облицовка на таваните, предлаганите от Кнауф гипсфазерни плоскости решават и друг проблем – предаване на ударния шум по вертикалните конструкции, при ходене. Благодарение на еластичните си свойства сухия под  е оптимална основа за всички завършващи настилки. Чрез използване на гипсовите и гипсфазерните плоскости от Кнауф се постига по-добра звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожароустойчивост.

При реновиране на стари сгради голям проблем е и натоварването, което се получава при влагането на нови материали. С прилагане на сухото строителство натоварването е минимално, тъй като не се използват никакви мокри процеси, бетони и други подобни настилки, които са с около 20% по-високо собствено тегло от гипсовите плоскости.  Замяната на стандартните керамични продукти с преградни стени по системата на сухото строителство от друга страна олекотява още повече плочата, подобрявайки звуко- и пожароизолацията.

Продуктите от линия Perfect Surfaces” са изключително лесни за работа с качество, което е абсолютно ненадминато.  За някои шпакловката е „само“ повърхността на стената или тавана. Но бояджиите, шпакловчиците и мазачите знаят, че дълготрайното удовлетворение на клиента се получава само ако е използван правилният материал с майсторско умение. При това изискванията са различни. Крайният вариант на структурата на повърхността има същото решаващо значение за избора на материал както и бюджетът на собственика.

Повече информация за това как да постигнете  „ИЗКУСТВОТО НА СЪВЪРШЕНСТВОТО“ може да намерите на www.knaufperfectsurfaces.com

 

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015