Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Трябва да топлоизолирате Вашата мансарда, но не искате да променяте нищо в нея? Това е възможно!

Имате чудесно използваемо подпокривно пространство с прекрасен интериор, който искате за запазите, горди сте с видимите греди на покривната конструкция и усещането за рустикален стил, който те придават на помещенията …

Освен това, наклонът на покрива Ви е такъв, че пространството под него е ограничено във височина и всяка промяна във вътрешността на помещението би застрашила възможността за неговата максимална и пълноценна използваемост.

Осъзнавате обаче, че е време да топлоизолирате мансардата, защото какъв е смисълът от прекрасен интериор без комфорт на обитаване, защото не можете да затоплите помещенията през зимата или да ги охладите през лятото, дори при работещ ден и нощ климатик.

За щастие има решение – мансардата може да бъде изолирана отвън!

По този начин, вече усвоеното подпокривно пространство остава непокътнато и имате свободата да поставите желаната от Вас, оптималната за комфорта Ви дебелина на топлоизолацията без да се съобразявате с ограниченията от светлата височина на помещенията.

Ако това е Вашият случай, необходимите за нето материали можете да откриете на: https://www.moiatamansarda.bg/otkriite-vashia-tip-pokriv – тип покрив 6.

А как става това на практика – ще разберете от видеото. Това е един от възможните варианти на изолация отвън. За допълнителни съвети и информация, свържете се с нас чрез формата за контакти в долната част на страницата.