Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • Твърдението, че водата винаги си прокарва път, не е мит.

Хидроизолация – за да нямате теч!

Водата покрива около 71% от повърхността на планетата Земя и е жизненоважен ресурс за оцеляване.

Твърдението, че водата винаги си прокарва път, не е мит.

Има много сигурни начини да спрете проникването на водата или да я задържите в случаите, в които Ви е нужна. Всички ние се стараем да живеем в добросъседски отношения и често се налага да почукаме на вратата на съсед, когато вода потече от тавана на жилището ни. Ето защо е много важно, в допълнение към красивите плочки, да изберем качествена хидроизолация за нашата баня.

Освен водонепропускливост, друга важна характеристика на хидроизолацията е нейната еластичност. Това е от особено значение, когато става въпрос за външно приложение – тераси и балкони.

Често се получават пукнатини в зоната, където е монтиран сифонът. Също така можем да имаме връзка на два различни материала, които имат различна топлопроводимост, което неизбежно води до разтягане и свиване на материала. В тези случаи хидроизолацията трябва да издържи на този вид натоварване, т.е. тя трябва да е еластична.

От ключово значение е техниката на полагане: дебелината на слоя и поставянето на хидроизолационна лента при връзка на две стени и стена-под.

Кнауф България Ви предлага нов продукт, подходящ за следните области на приложение – бани, тераси, балкони, както и басейни.

Това е двукомпонентна еластична хидроизолация H PRO 200 Този продукт се характеризира с отлична адхезия, водонепропускливост, изпитан под налягане от 15 m воден стълб. Притежава еластичност при нормална и много ниска температура.

Продуктът е подложен на непрекъснат контрол на качеството съгласно стандарта EN 14891 и има CE маркировка

За всички въпроси, свързани с правилното приложение на хидроизолацията, се обърнете към отдел Мазилки на Knauf на телефонен номер: 0700 300 03.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015