Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • VELUX калкулаторът е тук, за да Ви помогне!

VELUX он-лайн калкулатор вече по-достъпен от всякога!

VELUX он-лайн калкулаторът ни вече е достъпен за всички покривни прозорци VELUX от серия Стандарт, Стандарт Плюс и Премиум. Всички наши клиенти могат сами да проверят цените на нашите продукти бързо, лесно и удобно – само с няколко кликвания.

Стъпките, които трябва да бъдат следвани са лесни и са описани в самия калкулатор – избирате начин на управление на прозореца – горно или долно, вътрешно покритие – естествена дървесина с лак или бял полиуретан, избирате серия Стандарт, Стандарт Плюс или Премиум, покривен материал и размер на прозореца. С 5 стъпки можете да видите цената на избрания от вас продукт.

Калкулаторът е разработен, така че да бъде интерактивен и схематичен, но в същото време доста описателен и обяснителен, така, че да елиминира всички възможни затруднения в избора на продукт. Всеки един съставен етап до достигането до крайната цел и всеки един елемент от покривния прозорец, е визуализиран, добавили сме снимки и изображения, които показват ясно какво точно трябва да изберете и по този начин сме постигнали за още по-голямо улеснение при работата с него.

След завършване на 5-те стъпки, и избирането на конкретен продукт, в лявата част на екрана ще се появи цената на продукта и на обшивката, която е задължителен елемент при монтажа и част от покривния прозорец. Освен това можете да изберете и допълнителните елементи – изолационен комплект, затъмнителна щора и външен сенник.

С това вече имате готова ценова оферта, която можете да отпечатате на хартия и да занесете на дистрибутора, от който планирате да направите покупка. А ако все още не сте избрали дистрибутор, то не се безпокойте – погрижили сме се и за това. С още няколко кликвания ще ви насочим към нашите дистрибутори, с които работим.

Кликнете тук, за да видите калкулатора.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© Copyright - Моята мансарда 2015